Το "VOX" υποδέχεται τον Αντύπα, τον Γιώργο Γιαννιά & την Βασιλική Νταντά!

Μία νέα πρόταση για τη νυχτερινή σας έξοδο!
Το VOX επανέρχεται με ένα σχήμα φωτιά για τον φετινό χειμώνα. 
Το αγαπημένο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και για ακόμη μία σεζόν θα ανοίξει τις πόρτες τους για να μας υποδεχθεί. 
Ο αγαπημένος όλων Αντύπας έχει μόλις κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Ένα αγκάθινο στεφάνι” και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη συγκυρία για την έναρξη των νέων νυχτερινών του εμφανίσεων. Ηγείται του νέου αυτού σχήματος και μας υπόσχεται βραδιές διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Μαζί του ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση και γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει το κοινό να περνά όμορφα. Ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έρχεται με φόρα για να μετατρέψει το VOX σε ένα μεγάλο πάρτυ. 
Τέλος, μια γυναικεία παρουσία δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχήμα του VOX. Ο λόγος για την εξαιρετική λαική φωνή που ακούει στο όνομα Βασιλική Νταντά. Με την αυθεντικότητά της και με το ιδιαίτερο στυλ της θα προσθέσει τη δική της πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του VOX πολύ σύντομα, μείνετε συντονισμένοι.                                                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:http://www.tralala.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου