Η ΑΕΚ έχει ψυχή!

Προπονητή δεν ξέρει για πόσο θα έχει (τον ίδιο), αλλά η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει ψυχή! Με πρωταγωνιστή τον Πλατέλλα και τσαμπουκά μετά την αποβολή του Γκάλο, η «Ένωση» απέδρασε απ’ τη Λάρισα (2-1). Το δικαίωμα να συνεχίσει να ονειρεύεται το πρωτάθλημα κέρδισε… νταηλίκι η ΑΕΚ! 

Παρόλο που ζορίστηκε για τα καλά απ’ τη μαχητική ΑΕΛ, η «Ένωση» έβγαλε χαρακτήρα και απέδρασε με το διπλό που τόσο χρειαζόταν (2-1). 

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πλατέλλα -που πέτυχε και τα δυο γκολ στο 4’ και το 33’- και ήρωα τον Ανέστη (που έκανε μεγάλες επεμβάσεις) οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το γήπεδο όπου ηττήθηκε ο Ολυμπιακός. 

Αρχηγική εμφάνιση από τον Μάνταλο (και μάλιστα σε άλλη θέση), έδωσε το σύνθημα και στους υπόλοιπους να αντέξουν μετά την αποβολή του Γκάλο (73’) και παρά την πίεση που δέχθηκαν, να πανηγυρίσουν τελικά την επιστροφή στις επιτυχίες. 

Κάτι παραπάνω από μαχητικοί οι γηπεδούχοι, μείωσαν το σκορ με τον Ναζλίδη (33'), ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη συντριπτική υπεροχή μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πάρουν έστω την ισοπαλία.                                                                                                                             ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου