Τα χθεσινά αποτελέσματα της Super League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2:Με κορυφαίο τον Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου και έπιασε κορυφή. Κακό ματς, με πολλά νεύρα στη Νέα Σμύρνη, καθώς Λαμπρόπουλος και βοηθοί ήταν… για γέλια και για κλάματα! Το ματς που άπαντες περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον, θα θέλουν, δυστυχώς, να το ξεχάσουν, επίσης άπαντες, πολύ γρήγορα… 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και έπιασε κορυφή (με ματς περισσότερο), σε ένα κάκιστο παιχνίδι, που έγινε «ροντέο» από το τραγικό διαιτητικό τρίο, που σχεδόν δεν πέτυχε φάση! 

Τρία ανύπαρκτα οφσάιντ κατά των γηπεδούχων υπέδειξαν Βερρής και Τζαφόλιας, το ένα -το πρώτο- καθοριστικό στο 13’, καθώς ο Ανσαριφάρντ έβγαινε μόνος του με τον Καπίνο, με τους Πειραιώτες να ανοίγουν το σκορ στιγμές μετά (15’) με ωραία κεφαλιά του Μποτία, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάριν. 

Στο 34’, ο Λαμπρόπουλος χαρίστηκε στον Ρέτσο -που φαίνεται να ρίχνει αγκωνιά στον Φούντα- αποφασίζοντας να μην του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο νεαρός αμυντικός, όμως, πήρε, τελικά, την άγουσα για τα αποδυτήρια με… καμιά 40αριά λεπτά καθυστέρηση, καθώς αποβλήθηκε στο 76’. Ο ρέφερι από την Ηλεία, δε, έχει στήσει εντελώς λανθασμένα το τείχος στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού (εκπληκτική εκτέλεση από τον Μιλιβόγεβιτς στο 64’). Μία φάση, πάντως, η οποία -έπειτα από πολλά ριπλέι που είδαμε στο συνδρομητικό κανάλι- φαίνεται ότι δεν είναι φάουλ, αλλά πέναλτι για τους Πειραιώτες, καθώς ο Μάριν πατάει γραμμή όταν ανατρέπεται από τον Σιώπη και ενώ ο Λαμπρόπουλος είναι μπροστά. 

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είχε και δοκάρι στο 72’, με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από τον Φιγκέιρας σε σέντρα του Τσόρι. Στον αντίποδα, πολύ κακός ο Πανιώνιος, που τελείωσε και αυτός με δέκα, λόγω αποβολής του Βλάχου στο 88’, επίσης με δεύτερη κίτρινη, ενώ τραγικές αντιδράσεις είχε ο Γιαννιώτης και στα δύο γκολ. 

Γύρω στο 80’, να σημειώσουμε τέλος, ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων στο κόρνερ, εκεί που κάθονταν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Φώναξε τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου και προειδοποίησε πως αν δεν σταματήσουν, θα φύγει για τα αποδυτήρια. Τελικά, αν και χρειάστηκαν δύο… προσπάθειες, το παιχνίδι συνεχίστηκε. Η ένταση προήλθε από το γεγονός ότι ο Τσόρι έριξε την μπάλα πάνω στον Μασούντ και στη συνέχεια ο Ιρανός έπεσε μόνος του κάτω. Πάντως ΚΑΙ εδώ ελέγχεται ο Λαμπρόπουλος, για το αν έπρεπε να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση…                                                                                                                                                                ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 4-0:Απολαυστικός Παναιτωλικός! Η ομάδα του Αγρινίου έκανε ολοκληρωτική εμφάνιση και επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας, ξεσπώντας πάνω στους «Φαίακες» ύστερα από τα δύο σερί ματς χωρίς γκολ. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, που είχε πολύ λίγα ψεγάδια, ο Παναιτωλικός νίκησε με 4-0 την Κέρκυρα για την έβδομη αγωνιστική της Super League. 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Πάουλο που πέτυχε δύο γκολ (7’, 56’) και Λεντέσμα που έβγαλε δύο ασίστ. Από ένα γκολ Τομανέ (5’) και Ρόσα (82’). Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ζορμπά στο 68ο λεπτό.                                                                                                                                                                                                                         ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0:Επιτέλους, έκανε σεφτέ! Ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στην Τρίπολη, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. «Φωνάζουν» για τον Σελίμο και την αποβολή του Στάθη στο 0-0 οι Κρητικοί! Έπρεπε να φθάσει Οκτώβρης για να κάνει σεφτέ ο Αστέρας! Οι Αρκάδες κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τον… πάτο της βαθμολογίας, καθώς επικράτησαν 2-0 του Πλατανιά. Αυτογκόλ του Βάντερσον και Καλτσάς τα δύο γκολ για τους νικητές στο τελευταίο μισάωρο του ματς, φωνάζουν για τη διαιτησία του Σελίμου οι Κρητικοί και συγκεκριμένα την αποβολή του Στάθη ενώ το σκορ ήταν 0-0. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ομάδα της Τρίπολης, σε ανατροπή του Καλτσά από τον Αποστολόπουλο.                                                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr

                                           
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου