Ιδού οι φάσεις από το Πανιώνιος - Ολυμπιακός που είναι...για γέλια και για κλάματα!(Φώτο)

   Τρία οφσάιντ -το ένα, το πρώτο, καθοριστικό- και το στήσιμο του τείχους, που έφτασε στην… πλατεία! Δείτε πώς ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του τα έκαναν… μαντάρα στη Νέα Σμύρνη.                              Διαιτησία για… γέλια και για κλάματα στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρησητου Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. 

Ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του τα έκαναν… ρόιδο και πραγματικά, θέλουμε να δούμε μία μία όλες τις φάσεις του αγώνα ξανά, μπας και έχουν πετύχει καμία!     

Αρχικά, ο α’ βοηθός, Βερρής (Λέσβου), ενώ είναι στην ίδια ευθεία με τον Ανσαριφάρντ, σηκώνει το σημαιάκι του στο 13’, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ιρανό. Μόνο που, όπως μπορείτε να δείτε, ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει φύγει μισό μέτρο πίσω, τετ-α-τετ με τον Καπίνο!                           Στη συνέχεια και αφού ο ρέφερι από την Ηλεία δεν έχει δείξει στο 34’ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο, που φαίνεται να ρίχνει αγκωνιά στον Φούντα, ο β’ βοηθός, Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), φαίνεται πως… ζήλεψε τον Βερρή, σηκώνοντας το σημαιάκι του στο 52’ για οφσάιντ του Μασούρα, ο οποίος έρχεται -και αυτός- από πίσω και θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να μπει από αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού.                                           Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος επόπτης υποδεικνύει… ξανά λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Αντωνιάδη(!), αλλά το… αποκορύφωμα ανήκει στον Λαμπρόπουλο! Δείτε πού έχει στήσει το τείχος στη φάση του δεύτερου γκολ των Πειραιωτών, στο 64’, με την εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. Η ΝΟVA, μάλιστα, «έπιασε» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να διαμαρτύρεται από τον πάγκο… χαμογελώντας για την απόσταση του τείχους.                                                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr
                                                   
                                                                                                                                                                                           
                                                           
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου