Πάνος Κιάμος - Νίκος Κουρκούλης | "Club 22" Χειμώνας 2016-2017!

Εδώ και καιρό έχουμε μάθει για τη συνεργασία αυτή και την περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία. Πάμος Κιάμος Νίκος Κουρκούλης συνεργάζονται για πρώτη φορά στα χρονικά με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους να είναι πια προ των πυλών. Οι δύο καλλιτέχνες θα ανέβουν στην πίστα του Club 22 και από εκεί θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και διασκέδαση. Ατελείωτες επιτυχίες, οι πιο αγαπημένες των δύο καλλιτεχνών, θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο και θα μας χαρίσουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα της φετινής σεζόν. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τη μεγάλη αυτή βραδιά στην πόλη.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Και ποιος δεν έχει διασκεδάσει με τον Πάνο Κιάμο όλα αυτά τα χρόνια; Αν θέλεις να βρεις ένα ανεβαστικό πρόγραμμα, γεμάτο επιτυχίες και
χορό, ο Πάνος Κιάμος πάντα ήταν, είναι και θα είναι μια εγγυημένη λύση. Από τους μάστερ του είδους, ξέρει πολύ καλά πως να μας κάνει να περνάμε βραδιές που μένουν για πάντα αξέχαστες. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της πορείας του στις πίστες, πριν περίπου δύο δεκαετίες, μέχρι και σήμερα, έχει ξεχωρίσει και διαγράφει μια πορεία που μόνο ανοδική είναι. Την τελευταία δεκαετίας οι μετοχές του στη νύχτα έχουν πια απογειωθεί και ο Πάνος Κιάμος είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα. Με το Club 22 συνεργάζεται εδώ και 5 χρόνια, ενώ μαζί ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια ακόμα μοναδική σεζόν που θα μας απογειώσει. Πάνος Κιάμος Club 22 είναι εδώ και χρόνια το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης, στο οποίο έρχεται να προστεθεί δυναμικά ο Νίκος Κουρκούλης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Η φετινή προσθήκη στο ήδη αγαπημένο σχήμα θα είναι ένα πολύ δυνατό όνομα που έχει φέρει τα πάνω κάτω πολλάκις στη νυχτερινή διασκέδαση, ο Νίκος Κουρκούλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όχι μόνο θα μας χαρίσει μια αντίστοιχη χρονιά, αλλά σίγουρα καλύτερη, μιας και έχει λείψει πολύ από το κοινό της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια, έμενε με την οικογένειά του στην Αυστραλία και έμεινε μακριά από το κοινό του στην Ελλάδα. Η ώρα όμως για τη μεγάλη του επιστροφή έφτασε επιτέλους. Για πρώτη φορά ανεβαίνει στην πίστα του Club 22 και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει. Μαζί με τον Πάνο Κιάμο θα αποτελέσουν ένα από τα πιο μεγάλα δίδυμα της διασκέδασης για φέτος. Μια πρεμιέρα που αναμφίβολα, δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Ένας από τους μεγαλύτερους τόπους ξέφρενης διασκέδασης είναι τα τελευταία χρόνια το Club 22. Και συγκεκριμένα τα τελευταία 5 χρόνια, που το μαγαζί έκανε στροφή και από club έγινε ζωντανή πίστα. Την αλλαγή του αυτή το 2012, εγκαινίασε ο Πάνος Κιάμος. Η συνεργασία αυτή έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας και συνεχίζεται ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. Ένα σχήμα που το κοινό της Αθήνας φαίνεται να μην χορταίνει με τίποτα! Φέτος, μαγαζί και καλλιτέχνης θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους απολαύσουμε για ακόμα μια χρονιά μαζί. Αυτή τη φορά ωστόσο μαζί τους θα δούμε και τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Νίκο Κουρκούλη. Κουρκούλης Κιάμος Club 22 2016-2017 έρχονται με φόρα να μας απογειώσουν για τα καλά τον φετινό χειμώνα!                                                                                 ΠΗΓΗ:kratisinow.gr


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου