Οι Μέλισσες επιστρέφουν στο "BOX CLUB ATHENS"!

Με τον πιο δυναμικό τρόπο αποφάσισε το Box Club  Athens, μετά από αποχή δύο ετών, να επιστρέψει στη μουσική πραγματικότητα και αφού κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα και το φετινό χειμώνα.
Συγκεκριμένα, για ακόμα μία σεζόν στο Box Club  Athens, θα εμφανίζεται το αγαπημένο μας συγκρότημα Μέλισσες, κάνοντας το μαγαζί για ακόμα μία φορά το πιο hot στέκι της νεολαίας. Το Box Club  Athens επανέρχεται δυναμικά για ακόμα μία σεζόν, για να εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Το Live Clubbing παρέα με τις Μέλισσες, που δίνουν το παρών για μία ακόμα χρονιά, διαγράφοντας τη δική τους πορεία στην ελληνική μουσική πραγματικότητα. Συνεπείς στο ραντεβού τους με το κοινό, οι Μέλισσες θα εμφανίζονται στον πρόσφατα ανανεωμένο χώρο του Box Club  Athens, κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τις καλύτερες εντυπώσεις. Το box athens θα ανοίξει τις πόρτες του τον Οκτώβρη, περιμένοντας το αγαπημένο του συγκρότημα, που απ’ ότι φαίνεται θα είναι στα καλύτερά του.
ΜΕΛΙΣΣΕΣ – BOX CLUB ATHENS 2016-2017
Οι Μέλισσες είναι ένα συγκρότημα που μετρά περίπου μία δεκαετία στο χώρο της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, έγινε γνωστό με την εμφάνισή του στη συναυλία των Mad Awards, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις του νεανικού και μη κοινού. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της γενιάς του και το κοινό του ολοένα και πληθαίνει. Στις εμφανίσεις που κάνει κερδίζει ακόμα περισσότερες εντυπώσεις μιας και η δυναμική του συγκροτήματος στηρίζεται στη θετική ενέργεια των συντελεστών του. Το Cabaret όπου εμφανίζονταν τις προηγούμενες χρονιές, σε συνδυασμό με την πολύ καλή συνεργασία τους με τον  επιχειρηματία, αποτέλεσε έναν παράγοντα για να βρεθούν στο Box Club Athens. Μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι, συνεχίζεται και φέτος λοιπόν, στην καρδιά της Αθήνας και στο Box Club  Athens για να χαρίσει στο συγκρότημα και στο μαγαζί μία επιτυχημένη σεζόν και να χαρίσει στους θαυμαστές του συγκροτήματος βραδιές απόλυτης διασκέδασης και χορού.
BOX CLUB ATHENS – 2016-2017

Στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, βρίσκεται το Box Club  Athens, στην οδό Πειραιώς 130. Συνηθίσαμε τον χώρο του ως club, όπου το αθηναϊκό κοινό ικανοποιούνταν με έναν μεγάλο χώρο που προοριζόταν για χορό και δυνατή μουσική. Το Venue ξεκίνησε το 2007, δημιουργώντας ένα κίνημα στην ελληνική πραγματικότητα. Έπειτα το μαγαζί μετονομάστηκε σε W και ο κόσμος συνέρρεε να απολαύσει τους αγαπημένους του djs. Μετά από αποχή δύο ετών, το μαγαζί ανανεώνοντας τον μεγάλο χώρο του, αποφάσισε να κάνει ένα εγχείρημα καινοτόμο, μιας και η ελληνική πραγματικότητα, εγκληματίστηκε στα ευρωπαϊκά δεδομένα, που απαιτούσαν ζωντανή μουσική σε clubs και έκτοτε, δημιουργήθηκε ο χώρος του Box Club  Athens, όπου πέρυσι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι Μέλισσες, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Η επιτυχημένη πορεία του μαγαζιού πέρυσι, απαιτούσε να συνεχιστεί και φέτος και έτσι Box Club  Athens και Μέλισσες θα είναι ξανά σημείο προορισμού για διασκέδαση. Η δυνατή συνεργασία του Box Club  Athens με τις Μέλισσες καθιστούν το μαγαζί ένα από τα αγαπημένα στέκια του αθηναϊκού κοινού και είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία δεν θα αργήσει και φέτος. Το άνοιγμα του Box Club  Athens θα γίνει τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το συγκρότημα θα βρίσκεται εκεί περιμένοντας το φανατικό του κοινό. box μελισσες τηλεφωνο κρατησεων 211-7707570                                                                                                    ΠΗΓΗ:http://www.tralala.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου