Σύσκεψη για Κετσπάγια και όχι μόνο στην ΑΕΚ!

Συζητήσεις, απόντος του Κετσπάγια, έχουν στις τάξεις της ΑΕΚ από το πρωί. Παρόντες Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο. Όλα ανοιχτά για τον Γεωργιανό τεχνικό. Ραντεβού Μαϊστόροβιτς για φορ. Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ! Από το πρωί στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας. 

Σε αυτές συμμετέχουν ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο τεχνικός διευθυντής, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και αρχισκάουτ Άλεξ Ντι Μπαρτόλο, όχι όμως και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος βρέθηκε στη συνάντηση των προπονητών της Super League με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίχαελ Σκίμπε. 

Οι επικεφαλής της ΑΕΚ εξετάζουν όλα τα δεδομένα, αναλύουν τι έφταιξε για την κακή εικόνα της ομάδας και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και την κακή εμφάνιση με τον Ηρακλή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα για το αν πρέπει να παραμείνει στον πάγκο ο Γεωργιανός προπονητής. 

Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται άμεσα, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν η διοίκηση στηρίζει (έστω και μέχρι νεωτέρας) τον προπονητή ή θα αναζητήσει αντικαταστάτη τώρα, επί τη ευκαιρία και τις διακοπής του πρωταθλήματος. 

Την ίδια ώρα, «τρέχουν» και άλλα θέματα για την ΑΕΚ. Τις επόμενες μέρες ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα έχει συνάντηση για μεταγραφική υπόθεση συγκεκριμένου παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου, δίχως να είναι βέβαιο πως η επικείμενη συνάντηση αφορά τον 26χρονο Ιρανό σέντερ φορ.                                                                                                ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου