Τα χθεσινά αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής,της Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ:3-1 Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο. Αν κι έπαιξε με την φωτιά, εν τέλει το τριφύλλι επικράτησε 3-1 του Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσε στην κορυφή. Τρία πέναλτι στο παιχνίδι! Απτόητος προχωρά στην κούρσα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. 

Αν και έκαναν τα εύκολα, δύσκολα, οι πράσινοι επικράτησαν 3-1 του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας με 10 βαθμούς, την ώρα που οι Αρκάδες -στο ντεμπούτο Ελευθερόπουλου- παραπαίουν, όντας άποντοι στον πάτο της βαθμολογίας. 

Στα 23’’(!) ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ για το τριφύλλι, με τον Λεντέσμα στο 39' να διπλασιάζει με πέναλτι –αν και δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση- τα τέρματα των γηπεδούχων. Παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε για φτύσιμο στον Κουτρουμπή ο Φαρίνια), δεν το έβαλαν κάτω, εκμεταλλεύτηκαν τις πράσινες αδράνειες και την κούραση, μείωσαν με πέναλτι του Ιωαννίδη (το έκανε ο Ιβανόφ πάνω στον Τσουκαλά), ενώ έχασαν και την ευκαιρία να σοκάρουν την Λεωφόρο, προτού τελικώς με νέα εκτέλεση του Λεντέσμα από την άσπρη βούλα (88’) κλειδώσει το τρίποντο για την ομάδα του Στραματσόνι.                                                                                                                                ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ:0-0 Η κούραση, η έλλειψη δημιουργίας και μία τραγική υπόδειξη του βοηθού Χούσκογλου που ακύρωσε γκολ του Περέιρα στο 44', υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, μένοντας στο 0-0 με τη Βέροια. Με αντίπαλο την κούραση, την εξαιρετικά στημένη Βέροια και τον α' βοηθό, Χάσκογλου, ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στη Super League (χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ), καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας. 

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς που είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της λόγω του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σλόβαν, «πέταξε» επί της ουσίας όλο το α' ημίχρονο, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λόπεθ, ενώ και στο β' μέρος που ανέβασε την απόδοσή του, άργησε και πάλι να δημιουργήσει ευκαιρίες, και όσες έφτιαξε, ήταν εκεί ο Λόπες, που για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός. Η φάση, όμως, που σημάδεψε τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 44', όταν ο Περέιρα σκόραρε, αλλά ο α' βοηθός Χούσκογλου, σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του υποδεικνύοντας οφσάιντ τον Αργεντινό, αν και καλυπτόταν τουλάχιστον 2 μέτρα.                                                                                                ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:0-0 Άλλα ενενήντα λεπτά να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζαν! Πλατανιάς και Παναιτωλικός... αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν μοιραία στο 0-0, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μπόλικη σκοπιμότητα! Σαν να μην έγινε ποτέ! Πλατανιάς και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), σε ένα ματς που… φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, μπόλικη σκοπιμότητα και… κουλούρια από τις δύο ομάδες, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. 

Με αυτή την ισοπαλία ο Πλατανιάς έφθασε τους οκτώ βαθμούς και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, με τον Παναιτωλικό να έχει πέντε και να συνεχίζει την… συλλογή βαθμών, για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία.                                                     ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10(19:30) ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου