Κύπελλο Ελλάδας: "Ξέσπασε" η ΑΕΚ στην Κέρκυρα (4-0)!

Δυο αντιπάλους -την Κέρκυρα και τον διαιτητή- καθάρισε η ΑΕΚ! Η «Ένωση» απάντησε με ένα γκολ παραπάνω στα 3 (!) πέναλτι που δεν της δόθηκαν και ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου ως Κυπελλούχου (4-0). Με τον καλύτερο τρόπο -έστω κι αν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει δώδεκα και όχι έντεκα αντιπάλους- μπήκε στο Κύπελλο η ΑΕΚ. 

Παρόλο που ο διαιτητής Κιοτζένης της αρνήθηκε τρία (!) πέναλτι, η «Ένωση» πέτυχε ένα γκολ παραπάνω και έφτασε σε ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας (4-0). 

Ραγδαία βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μοράις ξεμπούκωσε και πέρα από το ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, πήρε ψυχολογία και για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. 

Ένα όμορφο σουτ του Γκάλο (7’), το πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (78’), η αποκατάσταση των σχέσεων του Πέκχαρτ με τα δίχτυα (80’) κι ένα αυτογκόλ του Ντιόγκο (89’) υπέγραψαν την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων».                                                                                                                   ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου