Ραιόλα: "ο Ιμπραίμοβιτς αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ απο την Κίνα!

Όταν ο Μίνο Ραϊολα κάνει δηλώσεις το σίγουρο είναι ότι βγάζει… τίτλους – Ο διάσημος μάνατζερ μίλησε για το εξωφρενικό ποσό που αρνήθηκε ο Ζλάταν, τις πέντε Χρυσές Μπάλες που θα κατακτούσε ο Μπαλοτέλι και τον Ντοναρούμα που θα γίνει καλύτερος του Μπουφόν

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε για την... τρελή πρόταση των 100.000.000 ευρώ που αρνήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Κίνα αλλά και τις... πέντε Χρυσές Μπάλες που θα είχε ο Μάριο Μπαλοτέλι αν είχε το μυαλό του Σουηδού.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος. Αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ από τους Κινέζους! Δεν θέλει περισσότερα χρήματα, θέλει να νικάει», είπε αρχικά ο περίφημος ατζέντης στην «Il Giornale» και συνέχισε:

«Ήμουν τυχερός, πάντα είχα πρωταθλητές όπως οι Ζλάταν (Ιμπραΐμοβιτς), Πάβελ Νέντβεντ, Μάξουελ, Ματουιντί και Ντοναρούμα.

Ο Ντοναρούμα θα γίνει καλύτερος ακόμη καλύτερος από τον Μπουφόν, επειδή ο οποιοσδήποτε έρχεται στο μέλλον είναι καλύτερος από τον παλιό».

Όσο για τον Μπαλοτέλι τόνισε: «Είναι φαινόμενο, αλλά είναι ο Μπαλοτέλι. Υπέφερε πολύ όταν ήταν παιδί και αυτό είναι πάντα μέσα στο μυαλό του. Αν είχε το πνεύμα του Ζλάταν, με το ταλέντο του, θα είχε κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες».                                                                                  ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου