Νίκη βάλσαμο για τον Α.Ο.Λουτράκι!(Το γκόλ του αγώνα-video)

Μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη, οι οράνιε  παίζοντας με πάθος και περιορίζοντας στο ελάχιστο τα «παιδιάστικα» λάθη προηγούμενων αγώνων, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Π.Α.Ο Βάρδας και να επιτύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα...


Μια νίκη που η ομάδα χρειαζόταν τόσο πολύ βαθμολογικά , όσο και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί , αφού οι οράνιε βάσει του προγράμματος θα αγωνιστούν τέσσερις φορές εκτός έδρας και μόλις μια στο Θώδειο έως τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ηλίας Κωβαίος με φοβερή καρφωτή κεφαλιά στο 57ο λεπτό. Ήταν το παρθενικό γκολ για τον επιθετικό των οράνιε στο φετινό πρωτάθλημα, το πρώτο γκολ των οράνιε εντός έδρας (!) μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-2 με Ερμιονίδα, 0-0 με Αιολικό και 0-1 με Ζευγολατιό) και φυσικά η πρώτη νίκη εντός έδρας στη φετινή περίοδο.

Πως έπαιξαν:

O κ. Μεσολόγγης συνεχίζει να μην έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Αποστολάκη (θλάση) και Πουλάκο (διάστρεμμα) και αναγκάζεται συνεχώς να ανακατεύει την «τράπουλα» της αρχικής ενδεκάδας. Σήμερα για πρώτη φορά χρησιμοποίησε τον Κώστα Παναγόπουλο σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στη Μεγαλόπολη, στον πάγκο έμειναν οι Μαυρέλης και Βαλκάνος για να ξεκινήσουν οι Μπριλάκης και Κωβαίος.

Οι οράνιε έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, κάλυψαν με μεγάλη επιτυχία τους διαδρόμους προς την εστία του Διαμαντή μπλοκάροντας το πολύ γρήγορο κάθετο παιχνίδι των φιλοξενούμενων και προσπάθησαν με ταχύτητα να βγουν στην κόντρα και να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε έναν ικανό και έμπειρο αντίπαλο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους οράνιε ήρθε στο 5ο λεπτό. Ο Ζερβός έκανε το άνοιγμα στον Μάγγο που μπήκε μέσα στην περιοχή με τον Αγουρίδη με υπερένταση να διώχνει σε κόρνερ το γύρισμα  του μέσου των οράνιε προς τον Κωβαίο στη μικρή περιοχή. Ο Ζερβός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπριλάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Γούλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με νέα κεφαλιά προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Καπούταγλη με τον πορτιέρο των πράσινων να μπλοκάρει.

Στο 16ο λεπτό, η μπαλιά-τρύπα του Ζερβού στην κόντρα θα είναι δυνατή για τον Γούλα με τον Καπούταγλη να μπλοκάρει. Σε μια παρόμοια φάση στο 17ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα βγει εκτός περιοχής για να διώξει  σε πλάγιο άουτ τη μπαλιά του Ζερβού στον Τσιώλη.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Αρχικά, στο 21ο λεπτό, ο Σαμπανέι άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Φωτόπουλο, αλλά η μπαλιά του τελευταίου θα είναι δυνατή με τον Διαμαντή να βγαίνει και να μπλοκάρει στο ύψος του πέναλτι.

Στο 25ο λεπτό, ο Ντόμας θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης για τους πράσινους. Ο Μάγγος θα προσπαθήσει να βγάλει στην κόντρα τους οράνιε. Θα κάνει λάθος πάσα, ο Σαμπανέι θα εκμεταλλευτεί τη στιγμιαία ανισορροπία στην άμυνα των οράνιε και ταχύτατα θα συνδυαστεί με τον Ντόμα, που θα βγει απέναντι στον Διαμαντή με τον τερματοφύλακα των οράνιε να αποκρούει το πλασέ του μεσοεπιθετικού των πράσινων και να κρατάει το 0-0.

Η απάντηση των οράνιε δεν άργησε να έρθει. Ο Σιώκος θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια στο 28ο λεπτό, ο Μάγγος θα βγει από τα μαρκαρίσματα και εξ επαφής μπροστά από τον Καπούταγλη με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Στο 40ο λεπτό, ο Παναγόπουλος θα πατήσει περιοχή από πλάγια, αλλά ο Σιδέρης θα απομακρύνει μπροστά από τον Καπούταγλη το επικίνδυνο γύρισμα του παίκτη των οράνιε.

Στο δεύτερο μέρος οι οράνιε μπήκαν ακόμη πιο παθιασμένα στο παιχνίδι. Οι προσωπικές μονομαχίες έγιναν πιο δυνατές και σε μια από αυτές οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον καλύτερο έως εκείνη τη στιγμή παίκτη τους. Στο 48ο λεπτό, ο αρχηγός των πράσινων Πολίτης Γ. σήκωσε ψηλά το πόδι του, έκανε ένα αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τσιώλη, έπεσε άγαρμπα στο χορτάρι  και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για περίπου πέντε λεπτά, αντικαταστάθηκε από τον Καρούτη.

Οι οράνιε άνοιξαν το σκορ στο 57ο λεπτό με τον Κωβαίο και παίζοντας πάντα στην κόντρα είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των Ζερβού ( 61ο λεπτό, μπλόκαρε ο Καπούταγλης) και Τσιώλη (76ο λεπτό, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο πορτιέρο τψν πράσινων).

Στο τελευταίο 10λεπτο, οι πράσινοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Διαμαντή κυνηγώντας την ισοφάριση, αλλά οι οράνιε, αν και υποχώρησαν αρκετά, αμύνθηκαν σωστά και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήοσυν κάτι σημαντικό.                                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:http://www.loutrakiblog.gr

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου