Νίκος Μακρόπουλος, Αγγελική Ηλιάδη, Σάκης Αρσενίου, μαζί στο "Frangelico" φέτος το χειμώνα!

FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17
Ενώ πολλές συνεργασίες ετοιμάζονται να προβληθούν στα πλαίσια της έναρξης της φετινής χειμερινής σεζόν, ακούμε για συνεργασίες που ήδη μας έχουν κερδίσει και έχουν εξιτάρει την κεφάτη πλευρά του εαυτού μας.
Μια τέτοια συνεργασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο frangelico μπουζουκια 2016-2017 με την επιστροφή του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος στο πλευρό του θα έχει το ανερχόμενο αστέρι, Σάκη Αρσενίου αλλά και την Αγγελική Ηλιάδη. Όσο οι προετοιμασίες γίνονται πυρετώδεις, οι καλλιτέχνες θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν τους θαμώνες και μη του νυχτερινού κέντρου που μας έχει συνηθίσει στις επιτυχίες. Αφού παίρνουν τη σκυτάλη από τον Γιώργο Γιαννιά και τη Λένα Παπαδοπούλου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Αγγελική Ηλιάδη  και ο Σάκης Αρσενίου, δημιουργούν το τρίδυμο μίας νέας επιτυχημένης πορείας του νυχτερινού κέντρου που τόσο αγαπάμε. Για πρώτη φορά Νίκος Μακρόπουλος Αγγελική Ηλιάδη Σάκης Αρσενίου στο Frangelico. Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ • FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 – 17 
Ο Νίκος Μακρόπουλος μετρά μία πολύχρονη καριέρα στο ελληνικό τραγούδι. Ξεκίνησε το 1998 τη δισκογραφική του πορεία και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει. Οι συνεργασίες του με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, είναι γεγονός που αποδεικνύει μάλιστα ότι δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους του είδους του. Πέρυσι μάλιστα η συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε για ακόμα μία φορά την εικόνα του καλλιτέχνη.                                                   Φέτος το χειμώνα επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές, μιας και θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής που διαθέτει ένα απίστευτα φανατικό κοινό, το  Frangelico. Με τους Αγγελική Ηλιάδη και Σάκη Αρσενίου να συμπληρώνουν τη δυνατή ομάδα, το frangelico μακροπουλος θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστής στη φετινή διασκέδαση της Αθήνας.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ • FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 
Μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές παρουσίες στις πίστες, εδώ και είκοσι χρόνια, είναι η Αγγελική Ηλιάδη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση, στο πλευρό των αδερφών Διονυσίου, στην πίστα του Ποσειδώνιο το 1995 και έκτοτε συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Η δισκογραφική της πορεία άρχισε να ξεκινήσει σε σχέση με τις ζωντανές εμφανίσεις. Η Αγγελική έκανε το ντεμπούτο της σε αυτή το 2003, με το άλμπουμ «Τη μοναξιά φοβάμαι» και κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Πολλές επιτυχίες έχουν ακολουθήσει από τότε, και μάλιστα με μακροχρόνια διάρκεια μιας και έχουν επιζήσει στο χρόνο και αγαπιούνται μέχρι και σήμερα από τους θαυμαστές της. Φέτος θα είναι και πάλι μια από τις πρωταγωνίστριες της χειμερινής διασκέδασης και μάλιστα από μια μεγάλη και πολύ αγαπημένη πίστα. Για πρώτη φορά θα την δούμε στο Frangelico και στο πλευρό του διδύμου Μακρόπουλου Αρσενίου και θα κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.
ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ • FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 -17 
Ο Σάκης Αρσενίου μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και ήδη θεωρείται ένας πολύ επιτυχημένος, ανερχόμενος καλλιτέχνης της γενιάς του με δυνατότητες για πολύ μεγάλες επιτυχίες. Τα τραγούδια του ήδη έχουν γίνει ευρέως γνωστά και οι συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν δείχνουν ότι διανύει μία πολύ καλή περίοδο στην καριέρα του. Με την αυθεντική λαϊκή του φωνή και την εντυπωσιακή του παρουσία, έχει κερδίσει τις καρδιές μεγάλης μερίδας κόσμου που φανατικά τον ακολουθεί στα καινούρια επαγγελματικά του βήματα.  Το φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου και της Αγγελικής Ηλιάδη στο Frangelico και ήδη θεωρούμε ότι πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη συνύπαρξη που θα κερδίσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων. Μακρόπουλος Ηλιάδη Αρσενίου Frangelico, θα αποτελέσουν σίγουρα μία επιτυχημένη συνεργασία.
FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 – 17 
Ένα μεγάλο και ζεστό νυχτερινό κέντρο  που αναμφίβολα αποτελεί κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και των Αθηναίων, είναι το ευρισκόμενο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, Frangelico το οποίο ικανοποιεί κάθε σεζόν τους φανατικούς του πελάτες. Ήδη από τον πρώτο χρόνο της έναρξής του, δεν απογοήτευσε το αθηναϊκό κοινό, αφού τα ονόματα που πέρασαν από την πίστα του είναι ίσως τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Φέτος το χειμώνα, η συνεργασία έκπληξη, περιλαμβάνει τον Νίκο Μακρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά στις αθηναϊκές πίστες, μετά τη συνεργασία του στη Θεσσαλονίκη με την Πέγκυ Ζήνα, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου, τον καλλιτέχνη που ήδη σιγοτραγουδάμε τις τελευταίες του επιτυχίες. Σίγουρα επομένως, μιλάμε για μια πολύ δυνατή συνύπαρξη στην πίστα του Frangelico, που πρόκειται να συζητηθεί.                                                                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:http://www.newsmusic.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου