Αλλάζουν οι κανονισμοί της Eurovision;

Τι αλλάζει στον αγαπημένο διαγωνισμό;
Το παράθυρο ανοιχτό αφήνει η EBU για επαναπροσδιορισμό του ποσοστού συμμετοχής στηβαθμολογία του κοινού και της κριτικής επιτροπής στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού τηςEurovision, το Μάιο του 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά στα έντυπα που απέστειλε η EBU στους δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς για να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό πέραν των άλλων κανονισμών, ενώ αναφέρεται ότι θα υπάρχει αναλογία κοινού και κριτικής επιτροπής δεν προσδιορίζεται σε ποιο ποσοστό θα είναι αυτή. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι αυτή η αναλογία μπορεί πχ να είναι 50-50, χωρίς όμως αυτό να είναι υποχρεωτικό και το τελικό ποσοστό συμμετοχής κοινού και «ειδικών» θα προσδιοριστεί σε μεταγενέστερο χρονικό στάδιο.
Για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε έναν διαγωνισμό που τόσο πολύ αγαπά ο κόσμος και τον στηρίζει με την τόσο μεγάλη τηλεθέαση που σημειώνει, αλλά και μέσω των εκατομμυρίων τηλεφωνημάτων και sms που στέλνει κάθε χρόνο για να ψηφίσει, είχαμε διαφορετικό νικητή από την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού (φέτος κέρδισε η Ουκρανία αντί της Ρωσίας με τον Sergey Lazarev και πέρσι η Σουηδία αντί της Ιταλίας με τους πασίγνωστους πλέον τενόρους IL Volo).
Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως είναι τα καμπανάκια που χτύπησαν επιτέλους στα αυτιά των υπευθύνων της EBU και για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, όταν και οι κριτικές επιτροπές επανήλθαν στον διαγωνισμό, συζητείται ο περιορισμός της ισχύος τους.

Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων!                                                                                                                                      ΠΗΓΗ:http://www.tralala.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου