Ντουνιάς - Παπαδόπουλος - Σαρρής: Μοναδικές ερμηνείες σε πρωτοποριακές εκτελέσεις!

Τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σε μοναδικές και πολλές φορές πρωτοποριακές εκτελέσεις ερμηνεύουν ο Γιάννης Ντουνιάς, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαρρής από το πάλκο της Αστροφεγγιάς. Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, το αγαπημένο «Παιδί της Πάτρας» και η ψυχή των Ζιγκ Ζαγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους με κερδισμένους όσους βρεθούν στον ξεχωριστό αυτό χώρο στα Κάτω Πατήσια. Πέρα από τις διαχρονικές τους επιτυχίες αλλά και το τραγούδι «Χωρισμός στην Προκυμαία» το οποίο ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα και ντύνει μουσικά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Προδοσίες» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ το θερμό χειροκρότημα απέσπασαν δυο ξεχωριστά τραγούδια του Χρήστου Παπαδοπούλου σε στίχους Κ. Μπαλαχούτη και Κ. Στρατή, ερμηνευμένα από τον Γιώργο Σαρρή και τον Χρήστο Παπαδόπουλο. Είναι ο «Ξεριζωμός», το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε δισκογραφικά ο Αντώνης Βαρδής μαζί με τον γιο του Γιάννη, αλλά και το «Δεν σε ΄χω» που ερμήνευσε ο Κώστας Μακεδόνας.
   Ο Γιάννης Ντουνιάς ερμηνεύει με την μοναδική αυθεντικά λαϊκή φωνή του τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό αλλά επιφυλάσσει και εκπλήξεις όπως σε μια ροκ διασκευή του Χρήστου Παπαδοπούλου στο τραγούδι του Μητσάκη «Παιδί του δρόμου».
    Μαζί τους στην Αστροφεγγιά εμφανίζεται η Γεωργία Διακομη
ενώ τους πλαισιώνουν ορχηστρικά ο Σταμάτης Χρήστου, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης και ο Κωνσταντίνος Ρήγας.                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:http://musicpress.gr




Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου