Που θα εμφανίζεται φέτος το χειμώνα η Νατάσα Μποφίλιου?

Μάθετε εδώ!
Μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία ολοκλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξίδεψε με τη “Βαβέλ” της και μας χάρισε απίστευτες ερμηνείες, δυνατές συγκινήσεις και συναυλίες που θα θυμόμαστε για πάντα. Μετά από ένα άκρως γεμάτο καλοκαίρι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα και να βρεθεί κοντά στο κοινό της πρωτεύουσας που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ την αγαπάει. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η διάσημη ερμηνεύτρια έδωσε τα χέρια και σε λίγες εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του «Estate» που μέχρι πριν λίγους μήνες εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς!
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των περυσινών της live, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο στενός της συνεργάτης, Θέμης Καραμουρατίδης, πρόκειται να παρουσιάσουν ξανά τη μουσική παράσταση «Βαβέλ», που στηρίζεται στην ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ανανεωμένη «Βαβέλ» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο «Estate»(πρώην Villa Mercedes) μέσα στον Οκτώβριο, ενώ οι εμφανίσεις της -εκτός απροόπτου- θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του χρόνου.                                                                                                   ΠΗΓΗ:http://www.tralala.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου