Μάχη για ισχυρούς παίκτες πλέον ο καφές στην Κόρινθο..!

Σε μάχη για μεγάλους παίκτες θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες ο καφές στην Κόρινθο.
Η συμφωνία έκπληξη που το Street life,σήμερα αποκάλυψε θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις
Στην Κορινθιακή αγορά αρχίζει και διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στο οποίο πλέον εκτός απο την οδό Κολοκοτρώνη θα προστεθεί και η Εθνικής Αντίστασης.
Η κατάσταση σίγουρα θα διαφοροποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.! 
Το BOX που ηγείται στον χώρο του καφέ ολοκληρώνει και το τρίτο μαγαζί του στην οδό Αργους απέναντι απο το στρατόπεδο και επικεντρώνει την πολιτική του στο δίκτυο διανομής, με νέα τεχνολογία που θα κάνει πιο γρήγορο το ντελίβερι και τον καφέ, όπως μόλις βγήκε απο την μηχανή.!
Δύσκολα θα χάσει την πρωτοκαθεδρία γιατί η επιχείρηση λειτουργεί σαν οικογένεια με τους 40 περίπου εργαζόμενους να την νοιώθουν δική τους..!

Στην γωνία Κολοκοτρώνη και Κολιάτσου, προχωρά η κατασκευή νέου καφέ, που δυνητικά θα θελήσει να ανταγωνιστεί το ΒΟΧ, επενδύοντας στο στρατηγικό σημείο που βρίσκεται και στα διπλανά δικαστήρια. Η επιτυχία του ή όχι  θα κριθεί στην λεπτομέρια και ο δρόμος είναι μακρύς μπροστά.

Οι καφετέριες της Κολοκοτρώνη, θα δεχθούν ισχυρό πλήγμα απο το νέο μαγαζί που έρχεται, όπως επίσης και τα παραδοσιακά πλέον "Πιέτρης" και "Μυλωνάς".!
Ειδικά ο "Μυλωνάς",που προσφέρει καφέ (πάρτο μόνος σου) σε χάρτινο κύπελο θα αλλάξει εκ των πραγμάτων στυλ. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο "Πιέτρης" για να μείνει στον ανταγωνισμό.
Η αγορά της Κορίνθου, ούτε ατελείωτη είναι ούτε στα καλύτερα της και ο κόσμος που πίνει καφέ είναι περίπου δεδομένος.
Η μάχη θα γίνει για το ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι ιδιαίτερα των νέων που έχουν στέκι το κέντρο.!
Αυτό εκ των πραγμάτων θα συρρικνώσει τα μικρά καφέ της πόλης! 
Σημασία έχει αυτή η μάχη που επιχειρηματικά είναι υγιής να μην μετατραπεί σε όργιο αυθαιρεσίας και ο δήμος να βάλει τους κανόνες στο παιχνίδι.!                                                                                                          ΠΗΓΗ:http://streetlife1.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου