Τι ετοιμάζει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων??

Η ανάρτηση που έγινε στη σελίδα του Δήμου στο facebook και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά...

Με τη σημείωση "Ανοίγουμε το Λουτράκι στον κόσμο", ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κοινοποίησε μια δημοσίευση του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.Στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, αναφέρεται:

"Το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας Στρατηγικός Σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων για την οργάνωση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων δράσεων με κοινωνική και περιβαλλοντική ανταποδοτικότητα, συγχρηματοδοτούμενων από  το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Λουτράκι, η Περαχώρα και οι Άγιοι Θεόδωροι ανοίγουν μια νέα σελίδα με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων προς όφελος των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι επενδύσεις στην ποιότητα ζωής είναι ένα στοίχημα που απαιτεί επιστημονικό επαγγελματισμό, χρηματοδοτική στρατηγική μακράς πνοής και διεθνείς συνεργασίες. Μαζί με τη Δημοτική Αρχή και τα πεπειραμένα στελέχη της, το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας κινητοποιεί μερικούς από τους πιο έμπειρους ειδικούς και επιστήμονες, ώστε καινοτόμες λύσεις να γίνουν πραγματικότητα, αξιοποιώντας ποιοτικούς πόρους απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το νέο ΕΣΠΑ. Μια νέα στρατηγική ανάπτυξης οικοδομείται προς όφελος όλων: των πολιτών αυτού του όμορφου τόπου, των νέων, των ανέργων, των επιχειρήσεων, των φορέων του συνεταιριστικού, μη κερδοσκοπικού, ακαδημαϊκού και εκκλησιαστικού τομέα.
​Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων εργάζεται για Όλους"!                                                                           ΠΗΓΗ:http://www.loutrakiblog.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου