"Teatro Music Hall" | Βασίλης Καρράς & Νότης Σφακιανάκης - χειμώνας 2016-2017!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ  TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Βασίλης Καρράς είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που δεν χρειάζονται συστάσεις. Από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στην λαϊκή σκηνή, ο Βασίλης Καρράς ξεκινά την πορεία του το 1980 με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Έκτοτε μια ανοδική πορεία ξεκίνησε για αυτόν, ώσπου έφτασε στην κορυφή, μπήκε στο πάνθεον των λαϊκών ερμηνευτών και εκεί παραμένει μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες στις δισκογραφικές του δουλειές αλλά και με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού στις πίστες. Μέσα σε σχεδόν 40 χρόνια πορείας στο χώρο του τραγουδιού έχει κάνει το πέρασμά του από όλες τις μεγάλες πίστες της Αθήνας και έχει συνοδεύσει στη σκηνή αμέτρητους καλλιτέχνες. Στην τελευταία του συνεργασία με το Teatro Music hall, το χειμώνα 2012, τραγούδησε στην πίστα με τον αγαπημένο του φίλο, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα. Φέτος, ύστερα από 4 χρόνια, επιστρέφει και πάλι στην ίδια πίστα, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του έναν καλλιτέχνη αντίστοιχου βεληνεκούς. Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης θα είναι ομολογουμένως η μουσική συνάντηση της χρονιάς, το σχήμα που θα βάλει φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα.

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Δέκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στη δισκογραφία, έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Νότης Σφακιανάκης. Ο αγαπημένος και ιδιαίτερος λαϊκός τραγουδιστής έκανε το ντεμπούτο του στην μουσική το 1991 και μάλιστα τη δεκαετία αυτή κατάφερε να αναδειχθεί ως ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης. Τα κομμάτια που μας χάρισε τα χρόνια αυτά είναι πραγματικά αξέχαστα και αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των πιο αγαπημένων τραγουδιών του. «Παπαρούνα», «Παράλληλα», «Θέλω να σε ξαναδώ», «Γύφτισσα Μέρα» και «Μήπως είμαι τρελός» είναι μονάχα ελάχιστα από αυτά. Φέτος, ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Κώστα Μπερτάκη, ωστόσο, μετακομίζει και από το Fantasia Live τον βλέπουμε για πρώτη φορά στο Teatro. Η πρώτη του παρουσία στην πίστα του κέντρου θα γίνει στο πλευρό του Βασίλη Καρρά που ήδη γνωρίζει καλά τα κατατόπια του κέντρου. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνονται και πάλι ύστερα από 24 χρόνια. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στο «Πολιτεία» της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 1992, μαζί με την Αλεξία.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ TEATRO MUSIC HALL  ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

To Teatro Music Hall ετοιμάζεται να διανύσει αισίως τον έβδομο χρόνο πορείας του στη νύχτα και να τα σαρώσει όλα και πάλι στο πέρασμά του. Από η λεωφόρο Ποσειδώνος 26, όπου στεγάζεται, θα δούμε δύο μεγάλα ονόματα της νύχτας, δύο ολόκληρα κεφάλαια της ελληνικής δισκογραφίας. Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης έρχονται να συνεχίσουν την τρελή πορεία του κέντρου και να το φτάσουν στο απόγειό του. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που στην πίστα του συνεργάζονται δύο τόσο μεγάλα ονόματα, με τόσο μακρά πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Ποιοι ήταν όμως εκείνοι που το ανέδειξαν και έφτασαν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα για να μπορεί να πληρεί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει δύο τόσο μεγάλα ονόματα της νύχτας; Παντελής Παντελίδης και Πάολα ήταν μέχρι πρότινος τα δύο μεγάλα και βασικά χαρτιά του κέντρου, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάδειξή του. Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίστηκαν επί πολλές σεζόν στην πίστα αυτή και την εκτόξευσαν στην κορυφή των προτιμήσεων. Πλέον, ύστερα από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη όλα άλλαξαν. Το κέντρο παρέμεινε κλειστό την καλοκαιρινή σεζόν και πλέον ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό του χωρίς την Παολα στο δυναμικό του πια. Μια νέα περίοδος ξεκινά για το κέντρο που θα εγκαινιαστεί με δύο τεράστιους καλλιτέχνες στην πίστα του. Νότης Σφακιανάκης Βασίλης Καρράς αναλαμβάνουν από κοινού το τιμόνι του προγράμματος τον χειμώνα 2017 και απογειώνουν το κέφι για τα καλά.                                                                                                                               ΠΗΓΗ:http://www.kratisinow.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου